Pamatujete si z loňska mou avokádovou nutellu? Byla jedním z nejoblíbenějších receptů na instagramu, proto jsem se rozhodla přepsat jí i sem na blog. A ne, nestačí jedna porce. Mám problém se s kýmkoliv rozdělit.
Suroviny:
- 1 opravdu zralé avokádo
- 1 hodně zralý banán
- 2 PL pravého kakaa
- 1 PL javorového sirupu
- (hrst pražených lískových oříšků, asi 20 ks)
Všechny suroviny rozmixujeme dohromady a podáváme.
Pokud chcete „avotelle“ přidat typickou chuť lískových oříšků, rozložte je na pečící papír na plechu a nechte je asi 10 min pražit v troubě rozpálené na 200 °C. Poté je nechte chvíli vychladit, promněte je v prstech a sloupněte z nich slupku. Potom je rozmixujte do hladka a přidejte k ostatním surovinám před mixováním.
Zajímá vás recept na těstoviny s avokádovou omáčkou?
avokádočokoládadezertpomazánkareceptysladkésnídaněsvačina4 comments
Ani nemám co napsat, spíš nevím jak… Vaše recepty jsou úžasné, fotky berou dech a záběry z té krásné nedotčené přírody, člověk až cítí ten studený vzduch, štěkot psů, asi miluju zimu ♥️A vaše nádobí? Dokonalost….. Moc vám fandím, sleduju, hltám a dekuju… Jdu na tu avokadovou nutellu ?❤️Andrea
Moc děkuju, Andrejko! Takových upřímných reakcí si neskutečně vážím, děkuji ?
Ahoj 🙂
1) nádherné, luxusní, boží fotky !!!
2) mohu se prosím zeptat jaké pravé kakao(a) používáš? typy/doporučení? 🙂
3) jsi skvělá a úžasná ! Pokračuj! Miluju Tvoje recepty a okolí chutnají 🙂
…děkuji 🙂
Ahoj, moc dekujuuu! ?? to je dokonaly ? kakao pouzivam ted ze spencera, skvele byvalo ale i GEPA z DMka, VanHouten a myslim, ze i v Lidlu je ok :-))