Do sendvičů, burgerů, na topinku s pomazánkou i na saláty. Kdykoliv, kdy budete chtít nějaké jídlo kapku vylepšit.
Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2 sklenice
- 4 ks červená cibule větší
- 8 snítka tymián
Na nálev:
- 500 ml voda
- 200 ml jablečný ocet
- 3 lžíce krupicového cukru
- 0,50 lžička sůl
- 1 lžička pepř celý barevný
- 1 lžička nové koření
Cibuli oloupejte a pokrájejte na tenká kolečka. Naskládejte je do sklenic a prokládejte snítkami tymiánu.
Suroviny na nálev dejte do hrnce, přiveďte k varu a krátce povařte. Ještě horkým nálevem zalijte cibuli tak, aby byla ponořená. Uzavřete víčkem a po vychladnutí uložte do ledničky.
Aby cibule dlouho vydržela, nabírejte ji vždy čistou vidličkou.
BEZ LEPKU | BEZ LAKTÓZY | VEGAN
cibulenakládání
You must log in to post a comment.