Suroviny na běžnou koláčovou formu:
(hrnek = americký cup, cca 200 ml)
Na korpus:
1 hrnek kokosove mouky nebo opravdu jemne namleteho kokosu
1 hrnek celozrnne mouky
3 PL studeneho masla
3 PL ledove vody
2 PL holandskeho kakaa
2 PL jemneho trtinoveho cukru nebo agave sirupu
1 velke vejce
1 ČL prášku do pečiva
Na náplň:
2 kelímky odtučněného tvarohu (500 g)
3 vejce
150 ml kokosové smetany (v M&S např. asi za 39 Kč)
3 PL třtinového cukru
1 vrchovatá PL vanilkového pudinku
1 PL kokosové mouky nebo opravdu jemně mletého kokosu
Hrst mražených malin nebo jiného ovoce
Ze všech ingrediencí na korpus vypracujeme hladké těsto a dáme na chvilku do lednice odležet. Potom ho namačkáme rovnoměrne do koláčové formy a propícháme na pár místech vidličkou. Pečeme cca 15 min na 150 °C. Mezitím si připravíme náplň. Vyšleháme metličkou vajíčka s cukrem, přidáme tvaroh a kokosovou smetanu, pudink a kokosovou mouku. Náplň nalijeme na předpečený korpus, poházime kousky ovoce a pečeme na 180 °C cca 40 min.
cheesecakedortkokospečenírecept
You must log in to post a comment.