Celodenní workshop: Základy zdravé výživy a chytrého výběru potravin


CO SE NAUČÍME


Základní složky stravy

  • Jak se rozdělují, které jsou vhodnější a proč
  • Jak fungují v našem těle

Správná skladba jídelníčku

  • Kolik čeho na talíř
  • Kolikrát denně jíst
  • Jídlo mimo domov
  • Jídlo při nestandardní pracovní době

Výběr potravin

  • Po kterých potravinách sahat a proč
  • Na co si dát při výběru potravin pozor
  • BIO potraviny

Diety, alternativní výživové směry a detoxy

  • Jak se postavit k současným trendům
  • Jsou alternativní směry vhodné a pro koho?
  • Mají detoxy a očisty smysl a jak skutečně působí na organismus?

TERMÍN KURZU


Sobota, 16. Června 2018, 9:00-16:00     

Počet volných míst: 10-15


MÍSTO KONÁNÍ


Česká Zemědělská univerzita v Praze

Kamýcká 961/129, 165 00 Praha-Suchdol


CENA KURZU


1500 ,- CZK

Součástí ceny kurzu jsou přehledné materiály, občerstvení s recepty a pití. Po kurzu je možné se hromadně přemístit na večeři do blízké super restaurace a pokračovat v drbání a diskusi.

 

Přihlásit se na kurz můžete na e-mailové adrese karolina.fourova@gmail.com.

 


Případné otázky týkající se kurzu ráda zodpovím na emailové adrese karolina.fourova@gmail.com, případně ve zprávách na Instagramovém účtu karolinafour.cz.

 

Doporučené